מה לאכול
1. לשתות מים.
2. לאכול ירקות מכל הסוגים והצבעים ובכל צורות ההכנה.
3. לאכול פירות. בהגבלה לחולי סכרת ולטרום-סכרתייםץ
4.לאכול אגוזים וגרעינים למיניהן רצוי לא קלויים,בגין כמות השומן.
5. לאכול סוגי קיטניות שונות
6. דגים
7. מידתיות
8. בשר
9. לנמנעים למזון מהחי לאכול יותר מסעיפים 4ו5 .
10..להוספת טעם למזון להשתמש בצמחי מרפא.
הדברים האמורים כפופים לשני דברים
א. אלרגיה ורגישות למזון
ב. מעקב ובדיקות רפואיות מידתיות למניעת חוסרים של חומרים חיוניים לגוף.


